ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λουτσέσκου: "Ξέραμε πως θα είχαμε δύσκολο παιχνίδι με τον ΑΣΤΕΡΑ"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη δεδομένη δυσκολία του αγώνα με τον ΑΣΤΕΡΑ και στα γκολ που δέχτηκε.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού:

Για τις πρώτες του σκέψεις μετά τη νέα νίκη του ΠΑΟΚ: "Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς. Με δεδομένο αυτό, η ικανοποίησή μου είναι μεγαλύτερη".

Για το αν βλέπει την εξέλιξη που θέλει στα τελευταία παιχνίδια: "Η νίκη είναι σημαντική σε κάθε περίπτωση. Προσπαθούμε να φτιάξουμε τη νοοτροπία, τη φιλοσοφία και την αυτοπεποίθηση. Δεχθήκαμε δύο γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, ενώ χάσαμε και ευκαιρίες. Κυριαρχήσαμε όμως απέναντι στον αντίπαλο. Ο αντίπαλος περισσότερο περίμενε να χτυπήσει σε αντεπιθέσεις. Μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε. Είχαμε άλλες δύο καλές στιγμές πριν το νικητήριο γκολ. Αυτό που με τρελαίνει είναι το πως δεχόμαστε κάποια γκολ. Δεν υπάρχει εξήγηση σε αυτό, αλλά σκοράραμε περισσότερα από όσα δεχθήκαμε σήμερα".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων