ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Mε Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΣΤΕΡΑ

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του ΠΑΟΚ και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με τον ΑΣΤΕΡΑ στη Τούμπα (19/12, 19:30).

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

"Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ασχολήθηκαν κατά κύριο λόγο με την τακτική προσέγγιση του αγώνα με τους Αρκάδες, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια προπονήθηκε κανονικά χωρίς πρόβλημα και θα είναι στην αποστολή, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην έχει στη διάθεση του τους Ελ Καντουρί , Τέιλορ κι Ολιβέιρα , που έκαναν θεραπείες κι ατομικό.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής (19.12) στην Τούμπα είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Ίνγκασον , Βαρέλα , Κρέσπο , Μιχάι , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας , Εσίτι , Κούρτιτς , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Άκπομ , Σφιντέρσκι ".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων