ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γιοβάνοβιτς: "Χάσαμε από μια καλή ομάδα"

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα από τον ΑΣΤΕΡΑ και επισήμανε πως παρόλο που οι πράσινοι δεν ήταν κακοί, έχασαν από μια καλή ομάδα.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

"Δε νομίζω ότι ήμασταν κακοί. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι πολύ καλή ομάδα. Καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος. Είχαμε πρωτοβουλία κινήσεων και προηγηθήκαμε. Δεν είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Δεν δικαιολογείται να κάνουμε τέτοια λάθη και να δεχτούμε δυο γκολ. Αδικήσαμε τον εαυτό μας χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία της νίκης του ΑΣΤΕΡΑ. Κάναμε σοβαρά λάθη".

Όλες οι ομάδες δυσκολεύονται να γυρίσουν το ματς. Μέχρι τώρα στα ματς που ήμασταν πίσω δεν καταφέραμε να τα ανατρέψουμε. Σίγουρα θα μπορούσαμε. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Μας έλειπε η ταχύτητα στα τελειώματα των φάσεων".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων