ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ροντρίγκο: "Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα στην Τρίπολη"

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ροντρίγκο Σοάρες, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον ΑΣΤΕΡΑ επισημαίνοντας πως όλες οι ομάδες τα βρίσκουν "σκούρα" στην Τρίπολη.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ ανέφερε τα εξής:

"Το πιο σημαντικό νομίζω που πρέπει να έχουμε, είναι η θέληση για τη νίκη. Ξέρουμε σε πιο γήπεδο καλούμαστε να παίξουμε, ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες και την ομάδα την οποία αντιμετωπίζουμε. Ξέρουμε ότι πάντα ο ΠΑΟΚ και γενικά όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα από την Τρίπολη. Θα είναι μια μάχη και ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, μας έχει μιλήσει ήδη γι’ αυτό ο προπονητής. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου αγώνα, ειδικά εμείς που είμαστε δύο και τρία χρόνια στην ομάδα και έχουμε παίξει αρκετές φορές στο συγκεκριμένο γήπεδο. Πρέπει να έχουμε την θέληση να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα πρέπει σίγουρα να διορθώσουμε τα λάθη από το προηγούμενο παιχνίδι και να το αφήσουμε πίσω μας γενικότερα. Να πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και έχουμε δουλέψει".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων