ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σνάουτσνερ: "Θέλει προσοχή ο ΑΣΤΕΡΑΣ"

O άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Nova ενόψει της αναμέτρησης με τον ΑΣΤΕΡΑ και μίλησε με καλά λόγια για του Αρκάδες.

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

Για τον απολογισμό της σεζόν: "Αύριο έχουμε το τελευταίο ματς στα πλέι οφ. Ήταν δύσκολη χρονιά για εμάς και για την ομάδα. Έγινε η αλλαγή προπονητών, με την αποχώρηση του Φερέιρα και την πρόσληψη του Πάμπλο. Δεν ήταν εύκολο να μπούμε κατευθείαν στα βαθιά. Με το που ήρθαμε είχαμε πολλά παιχνίδια μαζεμένα και δεν είχαμε χρόνο να δουλέψουμε. Ήταν πολλά και δύσκολα. Πετύχαμε αρκετά και στο τέλος όταν μπήκαμε στα πλέι οφ, στα πιο σημαντικά παιχνίδια εκεί η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Κάναμε καλή πορεία σε πολλά ματς, αλλά έχουμε ένα ακόμα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να κερδίσουμε στην Τούμπα τον Αστέρα και αυτό έχουμε στο μυαλό μας".

Για τη διαχείριση μέχρι τον τελικό και τον αγώνα με την Τρίπολη: "Είναι καλή ομάδα, ποιοτική ομάδα, σε όλα τα ματς δεν έχασε, πήρε ισοπαλίες, θέλει προσοχή. Θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι στα πλέι οφ και στο πρωτάθλημα εκεί είχαμε προβλήματα. Νομίζω είμαστε έτοιμοι. Για τη διαχείριση ναι, κάποιους παίκτες θα τους ξεκουράσουμε και θα έχουμε κάποιες εκπλήξεις".

Για το αν στο μυαλό τους είναι από τώρα ο τελικός του κυπέλλου: "Όχι ακόμα. Τώρα κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι με την Τρίπολη, αυτό έχουμε στο μυαλό, ας τελειώσει και από Δευτέρα θα δουλέψουμε το παιχνίδι του κυπέλλου".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων