ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με αυτούς έρχεται στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Με 22 ποδοσφαιριστές ταξιδεύει ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη για το αυριανό (9/5, 17:15) παιχνίδι με τον ΑΣΤΕΡΑ για την 8η αγωνιστική των Play Off της Super League Interwetten.

ΑΣΤΕΡΑΣ

O Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους Σα, Κρίστινσον, Παπαδόπουλο, Λαλά, Εμβιλά, Φορτούνη και Μπρούμα, ενώ "νοκ άουτ" μέχρι το τέλος της σεζόν είναι ο τραυματίας Μπα.

Η ενημέρωση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ:

"Την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (Κυριακή 17:15, novasports2HD) για την 8η αγωνιστική των Playoffs της Σούπερ Λιγκ πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη.

Αναλυτικά:

Τζολάκης, Καραργύρης, Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων