ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΕΚ: Με 18 παίκτες κόντρα στον ΑΣΤΕΡΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή για την αυριανή (18/4, 19:30) αναμέτρηση με τον ΑΣΤΕΡΑ στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την τέταρτη αγωνιστική των Play Off της Super League Interwetten.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Όπως αναφέρει η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ:

"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Γεβχέν Σάκχοφ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Όλεγκ Νταντσένκο, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (17.15) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Κοσίδης".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων