ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ευχάριστα νέα για Χιμένεθ

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ και τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς στις προπονήσεις συμμετέχουν κανονικά οι Έλντερ Λόπες, Χρήστος Αλμπάνης και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μιας και ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν. 

ΑΣΤΕΡΑΣΑρης

Από την άλλη, ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή γαστροκνημία στην χθεσινή (14/04) προπόνηση,αλλά η μαγνητική του βγήκε καθαρή. Πάντως ο Σουηδός εξτρέμ θα μείνει προληπτικά εκτός μέχρι να είναι στο 100% και η συμμετοχή του για το ματς με τον Αστέρα, θα κριθεί από τον Χιμένεθ.

Στα Σπάτα επέστρεψε και ο Γεβχέν Σάκχοφ καθώς ξεπέρασε τον κορονοϊό και πλέον βρίσκεται ξανά στη διάθεση του προπονητή του, Μανόλο Χιμένεθ για τις επόμενες αναμετρήσεις της ομάδας στα Play Off. Οπως επίσης στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, βρέθηκε και ο αρχηγός της ομάδας, Αντρέ Σιμόες για να ξεκινήσει θεραπεία.

Οι Όλεγκ Νταντσένκο, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων