ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΠΑΟΚ: Δυο αμφίβολοι ενόψει ΑΣΤΕΡΑ

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει να αντιμετωπίσει ουκ ολίγους αγωνιστικούς "πονοκεφάλους" ενόψει της Σαββατιάτικης (27/2, 19:30) αναμέτρησης με τον ΑΣΤΕΡΑ στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

AΣΤΕΡΑΣΠΑΟΚ

Όπως σας ενημερώσαμε από την Τρίτη (23/2) ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σβαμπ και Ίνγκασον, όμως τα προβλήματα δεν σταματάνε εκεί για τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν και σήμερα (24/2) ο Χρήστος Τζόλης και ο Χοσέ Κρέσπο με την συμμετοχή τους στο ματς του Σαββάτου να θεωρείται αμφίβολη.

Η ενημέρωση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ:

"Κόντρα με… άρωμα Play Offs το Σάββατο (27.02) στην Τρίπολη για τον ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει τον ανεβασμένο Αστέρα. Ο Δικέφαλος μετά τις νίκες επί του ΠΑΣ Γιάννινα και της Λαμίας θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του κι προετοιμάζεται για την αναμέτρηση στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Το τεχνικό επιτελείο έχει ρίξει το βάρος στην τακτική προκειμένου η ομάδα να διατηρήσει την ισορροπία και την συνολικά καλή ανασταλτική λειτουργία της και να περάσει από μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Την Τετάρτη (24.02) το πρόγραμμα ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση, η οποία περιελάμβανε rondo και δρομικές ασκήσεις. Στη συνέχεια οι προπονητές παρέδωσαν μάθημα τακτικής μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια ειδικού σκοπού και στο τελευταίο κομμάτι είχαμε δίτερμα με συγκεκριμένους τακτικούς στόχους.

Ο Χρήστος Τζόλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, ενώ μόνος του δούλεψε κι ο Χοσέ Κρέσπο. Ο Ενέα Μιχάι από την πλευρά του συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Την Πέμπτη (25.02) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων