ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χιμένεθ: "Χαρίσαμε δυο γκολ, δεν τα παρατάμε"

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και στάθηκε τόσο στην κακή αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ όσο και στην αποτελεσματικότητα του ΑΣΤΕΡΑ.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδαλουσιανού:

 

"Ο ΑΣΤΕΡΑΣ σκόραρε δυο γκολ που χαρίσαμε. Μια ομάδα με πολλά προβλήματα στην φυσική κατάσταση που πρέπει να κάνει μια υπερπροσπάθεια για να γυρίσει το 0-2. Με βάση τις ευκαιρίες έπρεπε να κερδίσουμε. O  ΑΣΤΕΡΑΣ είχε μόνο δυο στατικές φάσεις. Για κάποιες ομάδες είναι εύκολο να σκοράρουν για εμάς είναι δύσκολο να κερδίσουμε αυτό το ματς. Μπορεί ο κόσμος να νομίζει πως η ποιότητα βρίσκεται από το κέντρο και μπροστά αλλά υπάρχει και στην αμυντική γραμμή. Εκεί θέλουμε δουλειά. Ο Κρστίτσιτς ήταν ο καλύτερος όλων. Ποδοσφαιριστής παράδειγμα που αντιμετωπίζει προβλήματα εδώ και μήνες αλλά είναι εδώ να βοηθήσει. Είναι κρίμα να μην κερδίζεις τέτοιο ματς. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Πρέπει να δουλέψουμε. Καμία πιθανότητα να τα παρατήσουμε".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων