ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ετοιμος για ΑΣΤΕΡΑ ο Σβάρνας

Στις υπηρεσίες του Μανόλο Χιμένεθ τέθηκε και πάλι ο Στράτος Σβάρνας καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τένοντα του δεξιού δικεφάλου. Μαγνητική για Μπακάκη και Σιμόες σήμερα (17/02) το απόγευμα.

 ΑΕΚΑΣΤΕΡΑΣ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στα... χιονισμένα Σπάτα και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (20/02, 19:30) για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα ευχάριστα για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι πως είδε τον Στράτο Σβάρνα, να προπονείται ξανά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κι έτσι ο νεαρός στόπερ θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του προπονητή του για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την άλλη ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Θεοδόσης Μαχαίρας, Γεβχέν Σάκχοφ και Κώστας Γαλανόπουλος, ενώ ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική μιας και δεν μπόρεσε την Δευτέρα (15/02) να υποβληθεί σε εξετάσεις, λόγω της κακοκαιρίας, ακολούθησε θεραπεία. Οπως επίσης μαγνητική θα κάνει και ο Σιμόες για το θέμα με τις ενοχλήσεις που έχει στην ποδοκνημική.

Από εκεί και πέρα όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων