ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΟΦΗ: Μέσα ο Μεγιάδο ενόψει ΑΣΤΕΡΑ

Με τον Αργεντινό να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ για τον αγώνα της Τρίτης (26/1, 17:15) με τον AΣΤΕΡΑ.

 

ΟΦΗΑΣΤΕΡΑΣ

H ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ:

“Με τον Miguel Mellado να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας το μεσημέρι της Κυριακής (24/1), με την οποία άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα της Τρίτης (26/1, 17:15) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η σημερινή προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (23/1) ματς με τον Παναθηναϊκό, έκαναν αποκατάσταση. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, τεχνικής, μεταβιβάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης.

Οι Adil Nabi και Vajebah Sakor συνέχισαν θεραπεία, ενώ ο Ricardo Vaz ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Δευτέρα (25/1), στις 10:00 το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα”.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων