ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με δυο απουσίες και μια επιστροφή η αποστολή του Άρη για ΑΣΤΕΡΑ

H ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για την ερχόμενη (20/1, 15:00) αναμέτρηση με τον ΑΣΤΕΡΑ για το Κύπελλο Ελλάδος.

ΑΣΤΕΡΑΣΑΕΛ

Από την αποστολή των Θεσσαλονικιών απουσιάζει ο τραυματίας Γιοάν Μπεναλουάν και ο τερματοφύλακας Ζακαρί Μπουσέ. Στον αντίποδα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Φαακούντο Μπερτόλιο.

Η ανακοίνωση της "κίτρινης" ΠΑΕ:

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής (6η φάση) του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (20/01) στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Σεγκιέργκη"

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων