ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σνάουτσνερ: "Θέλει μεγάλη προσοχή ο ΑΣΤΕΡΑΣ"

O άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Nova και... έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του Κυριακάτικου (6/12, 17:15) ματς με τον ΑΣΤΕΡΑ.

ΠΑΟΚΑστέρας Τρίπολης

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τους "κιτρινομπλέ": "Σίγουρα μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι, για μας τους προπονητές δεν υπάρχουν εύκολο παιχνίδι, κανένα. Δύσκολος αγώνας κόντρα στον Αστέρα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα, έχουμε μέχρι τώρα πέντε νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε ανάλογα, να μείνουμε κοντά στην κορυφή. Μόνον νίκη, τίποτα άλλο..."

Για την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ: "Τους είδαμε αρκετά. Είναι καλή ομάδα με πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα μας περιμένει μια αλλαγή καθώς είχαν τον Μπαράλες, που είναι πάρα πολύ δυνατός παίκτης κι ο τρόπος παιχνιδιού τους ήταν προσαρμοσμένος πάνω του. Τώρα που δε θα παίξει περιμένουμε κάτι άλλο, δεν ξέρουμε ποιός θα παίξει ακόμη σα φορ, αλλά είναι ποιοτική ομάδα, έχει καλούς παίκτες, θέλει μεγάλη προσοχή όμως όπως είπαμε μόνον η νίκη μας ενδιαφέρει".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων