ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Μία ακόμα μάχη απέναντι στον πάντα επικίνδυνο ΑΣΤΕΡΑ"

Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με τον ΑΣΤΕΡΑ και όπως αναφέρει η ΠΑΕ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να δώσει "μία ακόμα μάχη για το πρωτάθλημα απέναντι στον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης".

ΠΑΟΚΑστέρας Τρίπολης

Την επικινδυνότητα του ΑΣΤΕΡΑ, τονίζει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Κυριακής (06/12) στην Τούμπα.

Αναλυτικά:

"To αποτέλεσμα κόντρα στην Ομόνοια κι ο αποκλεισμός προκάλεσε απογοήτευση, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει το περιθώριο να σταθεί εκεί. Οι μεγάλες ομάδες βρίσκουν τις λύσεις τους στο γηπεδο και η ιδιαίτερη φετινή χρονιά με τα συνεχόμενα παιχνίδια απαιτεί άμεση αντίδραση.

 Σε δύο μέρες έρχεται μία ακόμα μάχη για το πρωτάθλημα απέναντι στον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης. Ο Δικέφαλος πρέπει να αφήσει άμεσα πίσω του την Ευρώπη και να βγάλει αντίδραση στα παιχνίδια που έρχονται".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων