ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Καρέρα προσπαθεί να σηκώσει ψυχολογικά την ομάδα του πριν τον ΑΣΤΕΡΑ

Ο Καρέρα προσπαθεί να... ανεβάσει την ομάδα του πριν το ματς στην Τρίπολη κόντρα στον ΑΣΤΕΡΑ, μετά το διασυρμό από την Ζόρια.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΑΕΚ

Ο Μάσιμο Καρέρα εκεί προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, πηγαίνοντας πρώτα στον Γιώργο Αθανασιάδη, ο οποίος ήταν πεσμένος ψυχολογικά ύστερα από το λάθος που έκανε στο πρώτο γκολ της Ζόρια. 

Στη συνέχεια, μάζεψε όλους τους παίκτες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια και στη σύντομη ομιλία που τους έκανε, προσπάθησε τους είπε πριν τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Κυριακή.

"Δεν θέλω να βλέπω κατεβασμένα κεφάλια, δεν θέλω να σας βλέπω έτσι. Το ποδόσφαιρο έχει και μεγάλες χαρές αλλά και πολύ δύσκολα βράδια σαν το αποψινό. Ολοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Θέλω να σηκώσετε το κεφάλι. Δεν έχουμε άλλες επιλογές. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων