ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χωρίς Λόπες στην Τρίπολη η ΑΕΚ

Αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν με τη Ζόρια. Τη θεραπεία του συνέχισε ο Λόπες. Προπόνηση και αναχώρηση για Τρίπολη το Σάββατο.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΑΕΚ

Μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τη Ζόρια με 0-3, οι παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση έκαναν αποκατάσταση την Παρασκευή στα Σπάτα.

Ο Έλντερ Λόπες φυσικά συνέχισε τη θεραπεία που ακολουθεί λόγω της κάκωσης που έχει υποστεί στο γόνατο από το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο Πορτογάλος μπακ θα απουσιάσει και από το Κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι παίκτες της ΑΕΚ το πρωί του Σαββάτου θα περάσουν από τεστ ανίχνευσης κορονοϊού και στις 10:30 θα πραγματοποιήσουν προπόνηση. Έπειτα ο Μάσιμο Καρέρα θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για τον αγώνα της Κυριακής (19:30).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων