ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ντέλετιτς: "Μπορούσε να νικήσει ο ΑΣΤΕΡΑΣ"

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΑΣΤΕΡΑ και νυν της Λαμίας, Μίλος Ντέλετιτς μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου (21/11) και μεταξύ άλλων επισήμανε ότι οι Αρκάδες μπορούσαν να πάρουν το "τρίποντο". 

ΑΣΤΕΡΑΣΑπόλλων Σμύρνης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου εξτρέμ:

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Στο δεύτερο βγήκαμε με πάθος στο γήπεδο κι αυτό άλλαξε την ισορροπία στο ματς. Κερδίσαμε πέναλτι, βάλαμε και δεύτερο γκολ κι αυτά είναι σημαντικά στοιχεία. Αυτό, λοιπόν, πρέπει να κρατήσουμε για τη συνέχεια, το πάθος που δείξαμε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πώς παίξαμε μέχρι να ισοφαρίσει ο ΑΣΤΕΡΑΣ.

Χρειαζόμαστε ρυθμό, γιατί είχαμε τρεις εβδομάδες να παίξουμε. Σίγουρα, αν συνεχίσουμε έτσι, θα μαζέψουμε βαθμούς. Είχαμε ευκαιρίες και μετά την ισοφάριση του Αστέρα. Βεβαίως, μπορούσαν τελικά να νικήσουν κι οι αντίπαλοι, που είναι καλή ομάδα κι επίσης έκαναν ευκαιρίες".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων