ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με απουσίες και προβλήματα κόντρα στον ΑΣΤΕΡΑ η Λαμία

Με αρκετές απουσίες και ιδιαίτερα στα μετόπισθεν θα παραταχθεί η Λαμία κόντρα στον ΑΣΤΕΡΑ (15:00). Βύντρα, Τζανετόπουλος και Προβυδάκης εκτός αποστολής.

ΛαμίαΑΣΤΕΡΑΣ

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τριών αυτών ποδοσφαιριστών λόγω των τραυματισμών τους.

Οπως επίσης στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν και ο Χατζηστραβός που ταλαιπωρείται από θλάση και οι Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα. Από την άλλη ο έμπειρος προπονητής θα έχει στη διάθεσή του τους Θοδωρή Βασιλακάκη και Γκούγκα Παλαβαντισβίλι. 

Αναλυτικά η αποστολή: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Ζιούλης, Σκόνδρας, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Σαραμαντάς, Βασιλόγιαννης, Γκούγκα, Μαργαρίτης, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Τσούκαλος, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς και Κωστίκας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων