ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μάντζιος: "Πήραμε τρεις βαθμούς δίκαια"

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα της Nova για τη νίκη επί του ΑΣΤΕΡΑ με 1-0.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για το καλό παιχνίδι και κυρίως για το 2ο ημίχρονο. Περάσαμε ένα δύσκολο 15ημερο, φάνηκε ότι στο πρώτο ημίχρονο μας έλειπε ο ρυθμός δεν είχαμε ταχύτητα και ένταση. Στο δεύτερο ημίχρονο αυτό άλλαξε, έγινε το 1-0 και μετά προσπαθήσαμε να πετύχουμε και ένα ακόμα γκολ, αυτό δεν έγινε και προς το τέλος κάναμε διατήρηση δυνάμεων".

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν: "Είχαμε πολλά προβλήματα, είχαμε 7-8 παίκτες με κορωνοϊό, ο Ρόουζ ήταν τιμωρημένος, αλλά δεν μας πτόησε αυτό, με την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο, πήραμε τους τρεις βαθμούς δίκαια".

Για το αήττητο σερί: "Είναι ωραίο αλλά έχει πολλά παιχνίδια, πρέπει να είμαστε σοβαροί, όλες οι ομάδες δεν έχουν καλό ρυθμό, έχουν κενά διαστήματα γι΄ αυτό και πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων