ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Άρης για τον ΑΣΤΕΡΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με τον ΑΣΤΕΡΑ στo "Κλ. Βικελίδης". Εκτός ο τιμωρημένος Ρόουζ και αμφίβολος ο Σάσα με πρόβλημα στη μέση.

ΆρηςΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά η ενημέρωση των Θεσσαλονικιών:

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα (01/11) με τον Αστέρα Τρίπολης (15:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Ο Λούκας Σάσα ακολούθησε σήμερα συντηρητικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την πελοποννησιακή ομάδα θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ να θυμίσουμε ότι θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Λίντσεϊ Ρόουζ (συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες).

Όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα αποσυρθούν το βράδυ στο ξενοδοχείο".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων