ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στον "αέρα" το ματς του ΑΣΤΕΡΑ με τον Άρη

Προς αναβολή οδηγείται το Άρης-ΑΣΤΕΡΑΣ καθώς στα σημερινά τεστ των "κίτρινων" τέσσερις από τους εφτά ποδοσφαιριστές βρέθηκαν ακόμα θετικοί, ενώ ένα ακόμα προστέθηκε στη λίστα.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πιθανότατα δεν θα έχει αγωνιστική υποχρέωση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο καθώς μοιάζει απίθανο να διεξαχθεί το προγραμματισμένο για την Κυριακή (1/11) παιχνίδι με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Όπως ενημέρωσαν οι "κίτρινοι" οι επτά ποδοσφαιριστές που είχαν βρεθεί θετικοί στο τεστ COVID-19 την περασμένη Τρίτη (20/10) πέρασαν σήμερα από νέα τεστ και τα τέσσερα βγήκαν και πάλι θετικά.

Σαν να μην έφτανε αυτό στα ήδη υπάρχοντα ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα κρούσμα ποδοσφαιριστή.

Τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος που δεν είχαν βρεθεί θετικοί στο τεστ κορωνοϊού θα υποβληθούν σε νέο τεστ εντός του επόμενου 48ώρου αλλά ανεξαρτήτως των θετικών ή αρνητικών δειγμάτων που θα προκύψουν, είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας βάσει του πρωτοκόλλου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων