ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η πιθανή ενδεκάδα του ΟΦΗ για το ματς με τον ΑΣΤΕΡΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ,  Γιώργος Σίμος καταστρώνει τα σχέδια του για την αναμέτρηση της Κυριακής (25/10, 16:00) με τον ΑΣΤΕΡΑ έχοντας οκ ολίγους "πονοκεφάλους".

ΑΣΤΕΡΑΣΟΦΗ

Ο νεαρός προπονητής έρχεται στην Τρίπολη χωρίς να έχει στη διάθεση του εννέα ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Στάικο, Μαρινάκη, Σολίς, Βούρο, Γιαννούλη, Νέιρα, Σόουζα, Βαζ και Τσιλιανίδη.

Μετρημένα είναι τα "κουκιά" για την αυριανή σύνθεση καθώς η απουσία των Μαρινάκη-Βούρου-Γιαννούλη δυσκολεύει την επιστράτευση συστήματος με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ενώ χωρίς τον Στάικο δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για διάταξη με τρία χαφ.

Ο κύριος Σίμος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Βάντερμαν θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, με την τετράδα μπροστά του να απαρτίζεται από τους Ουές, Σελίμοβιτς, Διαμαντή και Κοροβέση.

Στον άξονα παρτενέρ του Μεγιάδο θα είναι ο Σακόρ, ενώ ο Ναμπί θα έχει έναν ελεύθερο ρόλο μπροστά του.

Θέση στα φτερά θα πάρουν οι Στάρτζεον - Γρίβας και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαρδινέρο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων