ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΛ για το ματς με τον ΑΣΤΕΡΑ

H ΑΕΛ θα υποδεχτεί το απόγευμα της Κυριακής (18/10, 18:15) τον ΑΣΤΕΡΑ με τον προπονητή των "βυσσινί", Μιχάλη Γρηγορίου να καταστρώνει τα πλάνα του.

ΑΕΛΑΣΤΕΡΑΣ

Σημαντικές απουσίες θα έχει στην αυριανή αναμέτρηση η ΑΕΛ καθώς ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στο βασικό του κεντρικό αμυντικό δίδυμο και στον βασικό του σέντερ φορ. Συγκεκριμένα στα εκτός δράσης βρίσκονται οι Ζίζιτς, Μιχαήλ και Ντουρμισάι.

Το πιο σημαντικό πρόβλημα εντοπίζεται στην κορυφή της επίθεσης καθώς ο μοναδικός καθαρόαιμος φορ που έχει στη διάθεση του ο κ. Γρηγορίου είναι ο 19χρονος, Γιώργος Ζαχαράκης.

Ο 47χρονος τεχνικός της ΑΕΛ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1, όπως έπραξε και στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ναγκί, με τον Μπέρτο στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μαϊδανό στο αριστερό. Το δίδυμο των στόπερ αναμένεται να απαρτίζεται από τους Ηλιάδη και Μούζεκ. Στον άξονα παρτενέρ του Σπαρβ θα είναι ο Σετσέροβιτς, με τον Μιλοσάβλιεβιτς να έχει ελεύθερο ρόλο μπροστά τους.

Στην επίθεση ελλείψει καθαρόαιμου φορ θα μπορούσε ρόλο "ψευτοεννιαριού" να αναλάβει ο Τρούγιτς με τους Πλαττέλα και Τόρζε να παίρνουν θέση στα "φτερά". 

Μια εναλλακτική θα μπορούσε να είναι η χρησιμοποίηση του Γιώργου Ζαχαράκη στην κορυφή της επίθεσης, όμως ο νεαρός επιθετικός μετράει μόλις μια ολιγόλεπτη εμφάνιση με την πρώτη ομάδα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων