ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μαρτίνς: "Απειληθήκαμε μια φορά, δίκαιη η νίκη μας"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στη νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός, χαρακτηρίζοντας την δίκαιη απέναντι στον ΑΣΤΕΡΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα γιατί ήταν σημαντικό να κερδίσουμε. Δεν είχαμε καλό ματς, αλλά ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο 35’ απειληθήκαμε, αλλά εμείς είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες και αυτή τη στιγμή είναι σημαντική η νίκη".

Συνεχίζοντας ο Μαρτίνς αναφέρθηκε στα νέα πρόσωπα λέγοντας: "Το παιχνίδι μας δεν είχε ρυθμό, ήταν αργός ο ρυθμός. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν βρει ακόμα τον αγωνιστικό ρυθμό, είναι πολλοί καινούριοι. Για κάποιους ήταν το πρώτο ή δεύτερο ματς. Μιλάμε για τον Σεμέδο, τον Ραφίνια, τον Χολέμπας, τον Εμβιλά. Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε αγωνιστικό πνεύμα, δίχως να έχουμε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Ημασταν αργοί. Προσπαθούμε να συνδυάσουμε νέους με παλιούς, προσπαθούμε να εντάξουμε στην ομάδα τους νέους. Νομίζουμε ότι υπάρχει η θέληση και η συμπεριφορά. Ακόμα όμως δεν έχουν τον αγωνιστικό ρυθμό".

Όσον αφορά τους Μασούρα, Φορτούνη: "H ομάδα μας έχει ποιότητα. Ξέρουμε πώς μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα ο Φορτούνης και ο Μασούρας. Ο Φορτούνης έμπαινε στην περιοχή, κάτι δεν το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Κια ο Μασούρας έδωσε την απάντηση σε αυτό που τους ζητούσαμε. Όπως κι εκείνοι, έτσι και άλλοι έχουν ποιότητα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων