ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με Ραφίνια και Εμβιλά ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αποστολή που ανακοίνωσε για το Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης έχει μέσα τους Ραφίνια, Εμβιλά, Χολέμπας, Κάιπερς και Κρίστινσον.

 

Ανακοινώθηκε η αποστολή για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στο πρωτάθλημα Super League – Interwetten.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του το απόγευμα της Πέμπτης και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (Παρασκευή 20:30, Novasports2HD). Σε αυτήν βρίσκονται και τα ονόματα των Εμβιλά, Ραφίνια, Χολέμπας, Κάιπερς και Κρίστινσον. Από τα νέα πρόσωπα εκτός είναι ο Πέπε.

Αναλυτικά η αποστολή: Τζολάκης, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Καφού, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Μπρούνο, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Χασάν & Ελ Αραμπί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων