ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ένινγκ: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θέλεις να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να το καταστρέψει"

Ο Μίκαελ Ένινγκ μίλησε για το ματς του ΑΡΗ με τον ΑΣΤΕΡΑ, τονίζοντας πως ο τρόπος παιχνιδιού των κιτρινομπλέ ταιριάζει σ' αυτόν των κιτρινόμαυρων.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Για τον Αστέρα: “Πρόκειται για μια καλή, έμπειρη ομάδα. Μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να το καταστρέψει. Είναι κοντά στα δικά μας θέλω, ταιριάζει στην φιλοσοφία μας και ελπίζω να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι την Κυριακή.”

Για το ματς με Πανιώνιο και αν έδειξε ενοχλημένος με την νοοτροπία της ομάδας: “Πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί με αυτά τα θέματα, γίνονται εκπλήξεις σε όλα τα πρωταθλήματα. Όλες οι πρωτοκλασάτες ομάδες χάνουν βαθμούς, δείτε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ κτλ. Πρέπει να έχουμε ένα μέτρο και στις προσδοκίες μας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήθελα να κερδίσουμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Σίγουρα μπορούσαμε να το κάνουμε.

Το γεγονός ότι δείξαμε διαφορετικό πρόσωπο μετά το γκολ που δεχτήκαμε είναι και αυτό ένα σημάδι, ότι μπορούμε να δείξουμε μια αντίδραση.”

Για τις ομιλίες που έγιναν μεσοβδόμαδα στους παίκτες: “Αυτό που θέλω και το συζητήσαμε με τους παίκτες είναι να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Έγιναν πράγματα σωστά, κάποια λάθος, πρέπει να έχουμε καθαρούς κανόνες σε όλα και σε αυτό δουλεύουμε καθημερινά.”

Για το τι είπε στους παίκτες: “Αυτό που θέλω να δω περισσότερο, είναι ορμή, περισσότερη θέληση στο επόμενο ματς. Θέλουμε να βελτιώσουμε και κάποια πράγματα στην τακτική και δουλεύουμε αρκετά σε αυτόν τον τομέα.”

Για τον Βέλεθ: “Θα το δούμε, δεν μπορούμε να πούμε κάτι σίγουρα. Θα δείξει μέχρι την Κυριακή. Και σήμερα πάντως ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα. Είναι σημαντικός παίκτης αλλά έχουμε και άλλους καλούς. Αν δεν παίξει θα μπει ο Δεληζήσης που είναι εξίσου αξιόλογος ποδοσφαιριστής.

Για τα πλάνα του στο παιχνίδι με τον Αστέρα: “Μπορεί να υπάρχει και αναγκαστική αλλαγή μέχρι την Κυριακή, δεν τον ξέρουμε. Υπάρχει υψηλό κίνητρο στις προπονήσεις, ίσως υπάρξουν αλλαγές αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για την ώρα.”

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ έπαιξε με παίκτη παραπάνω στη Νέα Σμύρνη: “Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος για τον τρόπο παιχνιδιού μας με τον παίκτη παραπάνω ωστόσο είχαμε και πολλές ευκαιρίες και κάναμε το γκολ με παίκτη παραπάνω, οπότε δείξαμε ότι μπορούμε να επιβληθούμε σε τέτοιες περιπτώσεις.”

Για την στατιστική εικόνα του ΑΡΗ και τα υπέρ-κατά γκολ: “Πετυχαίνουμε πολλά γκολ και δεν δεχόμαστε πάρα πολλά, όσο είμαι εγώ εδώ τουλάχιστον αλλά ας μην περιοριστούμε εκεί. Προφανώς και θα ήθελα να βάζει και άλλα γκολ η ομάδα, στα παιχνίδια όμως που είμαι εδώ τα πήγαμε σχετικά καλά. Είμαστε μια ομάδα που εξελίσσεται.”

Για τον Σον που τον γνωρίζει και την ατυχία που είχε να τραυματίσει σοβαρά αντίπαλο παίκτη: “Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Γνωρίζοντας τον ίδιο και την κουλτούρα του είναι φυσιολογική αντίδραση αυτή μετά τον τραυματισμό που προκάλεσε. Ας το αφήσουμε όμως εκεί.”

Για την γιορτή του Άγγελου Χαριστέα: “Η γιορτή είναι ιδιαίτερη. Μπορώ να πω τα καλύτερα γι’αυτόν.”

Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο, Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων