ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσιλιανίδης στο a-s: "Παράξενο συναίσθημα, μπορεί καλύτερα ο Αστέρας"

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης μίλησε στο a-s για το συναίσθημα του να παίξει ως αντίπαλος του Αστέρα, σχολίασε τις αλλαγές στην πρώην ομάδα του και στάθηκε στο πόσο καλά περνάει στο Ηράκλειο.

 

ΟΦΗΑΣΤΕΡΑΣ

Οι δηλώσεις του Κοσμά Τσιλιανίδη στο a-s για την πρώτη φορά που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του:

"Μετά από τρία χρόνια στην Τρίπολη είναι παράξενο το συναίσθημα που θα βρεθώ αντιμέτωπος μ' όλα τα παιδιά που περνούσαμε μαζί τόσες ώρες κάθε μέρα αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο".

Με τρία γκολ μέχρι στιγμής, δείχνεις ότι περνάς καλά στο Ηράκλειο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

"Νιώθω πολύ όμορφα στο ΟΦΗ και στο Ηράκλειο. Το κλίμα και οι συνθήκες στην ομάδα είναι ιδανικές για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή θέλει να βελτιωθεί ως άνθρωπος αλλά και ως επαγγελματίας!

Τον Αστέρα πως τον βλέπεις;

"Έγιναν αρκετές προσθήκες στην ομάδα μαζί με την έλευση του νέου προπονητή. Η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά και από αυτά που έχω δει είναι αρκετά καλή, εχει καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και νομίζω πως μπορεί να πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων