ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με προβλήματα η προετοιμασία του ΟΦΗ για ΑΣΤΕΡΑ

Με αρκετά προβλήματα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς της Κυριακής (29/09, 15:00) απέναντι στον ΑΣΤΕΡΑ στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

 

ΟΦΗΑΣΤΕΡΑΣ

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Μάνου και Μεγιάδο που έκαναν θεραπεία στην προπόνηση της Τρίτης (24/09) ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν τρεις ακόμα παίκτες των Κρητικών, οι Γουάλει, Σόουζα και Ναμπί.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

"Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (24/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (29/9) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Δημήτρης Μάνος και ο Miguel Mellado έκαναν θεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Oscar Whalley, Felipe Souza και Adil Nabi. 

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και τεχνικής, ασκήσεις μεταβιβάσεων και παιχνίδια κατοχής.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (25/9) και θα είναι ανοικτή μόνο για τους εκπροσώπους του Τύπου".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων