ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σέντρα στη 2η Φάση του Πρωταθλήματος Super League K15 για τον ΑΣΤΕΡΑ

Η ομάδα της Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ δοκιμάζεται σήμερα στις 15.00 στο γήπεδο των Τραχώνων.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της διεξαγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League K15, η Super League, με τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων και με στόχο την αποτελεσματικότερη επίδρασή στους στην εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, εφαρμόζει για πρώτη χρονιά έναν νέο τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Super League Κ15.

Στη 2η Φάση οι ομάδες χωρίστηκαν σε τέσσερεις ομίλους (Γ’, Δ’, Ε’, ΣΤ’) σύμφωνα με τη βαθμολογική θέση που κατέλαβαν μετά την ολοκλήρωση της 1ης φάσης.

Σε κάθε έναν από τους παραπάνω ομίλους θα διεξαχθούν δύο γύροι και σε κάθε γύρο όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν εναντίον όλων των λοιπών ομάδων του ομίλου τους (εντός – εκτός έδρας).

Σημειώνεται ότι, οι βαθμοί που συγκέντρωσαν οι ομάδες στην 1η φάση του πρωταθλήματος, μεταφέρονται αυτούσιοι στη 2η φάση και οι ομάδες εκκινούν τους αγώνες τους με την τελική βαθμολογική συγκομιδή της 1ης φάσης.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της 2ης Φάσης, οι ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη θέση στον Γ’ και στον Ε’ όμιλο, θα συμμετάσχουν (προκρίνονται) απ’ ευθείας στην Τελική Φάση (Final Four) του πρωταθλήματος.

Για την κατάληψη των υπόλοιπων δύο θέσεων της Τελικής Φάσης (Final Four), θα ακολουθήσουν μονοί αγώνες μπαράζ ως εξής:

Η 1η αγωνιστική των τεσσάρων ομίλων, για τη 2η Φάση του Πρωταθλήματος Super League K15, είναι η εξής:

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων