ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εως της 28/5 τα δοκιμαστικά του ΑΣΤΕΡΑ με τον Ίκαρο Καλλιθέας

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Σχολή Ακαδημιών Αστέρα Τρίπολης Ίκαρος Καλλιθέας» πραγματοποιούν ανοιχτά δοκιμαστικά για την στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων της από Κ/8 - Κ/16, τα οποία θα διαρκέσουν ως τις 28/5!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ενημέρωση:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Σχολή Ακαδημιών Αστέρα Τρίπολης Ίκαρος Καλλιθέας» ανακοινώνουν την έναρξη των ανοικτών δοκιμαστικών για την στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων της από Κ/8 - Κ/16!

Μετά την πολύ σημαντική αρχική συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, όπου πλέον θεωρούμαστε μέλος της οικογένειας των ακαδημιών τού ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, μία δεύτερη ήρθε να σφραγίσει την άριστη συνεργασία της Σχολής μας με την ΠΑΕ. Αξιολογώντας την πολύ σωστή δουλειά που γίνεται στη Σχολή μας η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αποφάσισε τα τμήματα μας Κ/13 και Κ/14 να θεωρούνται μέλη της κεντρικής ΠΑΕ με τους αθλητές που θα στελεχώσουν τα συγκεκριμένα τμήματα να κάνουν δελτία στην ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Τα αγωνιστικά τμήματα θα αποτελούνται από αθλητές που θα επιλεγούν να αγωνίζονται στο TALENT ATTICA CUP και στην ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ υπό την συνεχή παρακολούθηση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα ανοικτά δοκιμαστικά, ώστε να πάρουν την ευκαιρία να γίνουν το επόμενο αστέρι της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6984571494...".

Το σχετικό ποστάρισμα:

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων