ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Φυτώριο ταλέντων η ακαδημία του ΑΣΤΕΡΑ (vid)

Το "Action 24" ετοίμασε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα για τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ. Τι είπαν ο πρόεδρος των Αρκάδων, Γιώργος Μποροβήλος, ο διευθυντής των ακαδημιών Χρήστος Νικολάου, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Δουβίκας, και οι άνθρωποι της ομάδας για τη δουλειά που γίνεται.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Ενα παιδί για να αισθανθεί άνετα σ’ έναν σύλλογο χρειάζεται ένα οικείο περιβάλλον αλλά και ανθρώπους όπου θα το βοηθάνε και θα στέκονται δίπλα του σε κάθε στιγμή. Χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή, καθώς το νεαρό της ηλικίας του κρύβει... πολλές παγίδες.

Οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ όλα αυτά τα έχουν υπόψιν τους και πόσω μάλλον οι προπονητές των Ακαδημιών. Κι αυτό διότι καλούνται να δώσουν ένα μικρό "σπρώξιμο" στο όνειρο του παιδιού. Να παίξει μπάλα. Γνωρίζουν άλλωστε πόσο σημαντικό είναι αυτό.

Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα ποδοσφαιριστών όπου έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ κι έπειτα χάραξαν πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα. 

Τι λένε στο αφιέρωμα του Action 24 ο πρόεδρος των Αρκάδων, Γιώργος Μποροβήλος, ο διευθυντής των ακαδημιών Χρήστος Νικολάου, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Δουβίκας, και οι άνθρωποι της ομάδας για τη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων