ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μοιρασιά για την Κ19 στα Ιωάννινα και άτυχη στιγμή στο φινάλε

Η Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τραυματίστηκε σε άτυχη στιγμή μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Κωστέα ο Αγγελόπουλος.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του νεαρού Αγγελόπουλου στις καθυστερήσεις ο ΑΣΤΕΡΑΣ και ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι στην Ήπειρο με 1-1.

Στο 16'  ο Μπατσι με ωραίο πλασέ από τα δεξιά στο όριο της περιοχής  άνοιξε το σκορ και στο 22' μετά από ενέργεια του Κύρκου από τα δεξιά ο Πήλιος με πλασέ στην κίνηση  ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τελευταίο λεπτό ο Αγγελόπουλος τραυματίστηκε σε μια άτυχη στιγμή μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Κωστέα και αποχώρησε με ασθενοφόρο. Ο ποδοσφαιριστής των Αρκάδων αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. ακολούθησε 25λεπτη διακοπή λόγω έντασης και το ματς ολοκληρώθηκε με τους παίκτες των δυο ομάδων να αλλάζουν πάσες στο κέντρο...

Το a-s εύχεται ταχεία ανάρρωση στον νεαρό αμυντικό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων