ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Υποτροφία για τον Φίλιππο Παπαθεοδωρίδη στον Πανεπιστήμιο της Ιντιανάπολις

Ο 17χρονος πρώην αμυντικός των ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ, Φίλιππος Παπαθεοδωρίδης υπέγραψε την υποτροφία που του πρότεινε το πανεπιστήμιο της Ιντιανάπολις και θα μετακομίσει στις ΗΠΑ.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας υποτροφιών AZ Sport Scholarships:

Ενισχύεται η Ελληνοκυπριακή παροικία του University of Indianapolis, καθώς o ταλαντούχος Έλληνας αμυντικός Φίλιππος Παπαθεοδωρίδης υπέγραψε την υποτροφία που πρότεινε το πανεπιστήμιο και θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Κύπριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον πρώην άσο της ΑΕΚ Μιχάλη Τσέλιο για να κάνουν τους Greyhounds πρωταθλητές της NCAA Division 2!

Ο 17χρονος άσος που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Αίαντα Καλαμάτας και στα 14 του τον εντόπισε το τμήμα scouting του Αστέρα Τρίπολης, πηγαίνει σε ένα πανεπιστήμιο που διαθέτει ένα από τα κορυφαία αθλητικά ποδοσφαιρικά προγράμματα της D2 και άνετα θα μπορούσε να συγκριθεί με πολλές ομάδες D1 της NCAA!

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Παπαθεοδωρίδης που στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην μικτή Μεσσηνίας, φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για Αμερική, αφού κλήθηκε σε προπονήσεις της Εθνικής Κ18!

Στο UIndy θα συναντήσει έναν εξίσου ταλαντούχο νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο Μιχάλης Τσέλιος μπαίνει στην τρίτη του σεζόν στο κολλεγιακό πρωτάθλημα (junior) και φέτος αναμένεται να ηγηθεί των Greyhounds στην προσπάθεια που θα κάνουν να κατακτήσουν το παναμερικανικό πρωτάθλημα. Μαζί τους θα είναι και ο Κύπριος διεθνής άσος της Ανόρθωσης Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος θα είναι κι αυτός freshman!

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου, έχει δύο σερί παρουσίες στο Final4 της κατηγορίας, κατακτώντας τον τίτλο στην  Great Lakes Valley Conference (GLVC), αλλά δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν το παναμερικανικό παρότι έφτασαν πολύ κοντά.

Ο πήχης έχει μπει ψηλά και ο Παπαθεοδωρίδης γνωρίζει καλά ότι πρέπει να αποδειχθεί αντάξιος των περιστάσεων, δίνοντας στους Greyhounds τη δυνατότητα να πάρουν το δαχτυλίδι.

Όσον αφορά το ακαδημαϊκό σκέλος, ο 17χρονος ποδοσφαιριστής έχει επιλέξει από τα 82 Bachelors που προσφέρει το πανεπιστήμιο να σπουδάσει Business Administration.

Οι επιτυχίες των ομάδων του έχουν παγιώσει τη θέση του UΙndy στα Top20 αθλητικά πανεπιστήμια της κατηγορίας τα τελευταία 12 χρόνια, και στα επτά εξ αυτών έχει καταφέρει να είναι στο Top10 της σχετικής λίστας! 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων