ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επεκτείνει το δίκτυο συνεργατών του!

Με στόχο τη δημιουργία της επόμενης γενιάς ποδοσφαιριστών και την αξιοποίησή τους, ο ΑΣΤΕΡΑΣ επέκτεινε  το δίκτυο των Ακαδημιών του.

 

Αναλυτικά:

Καλωσορίζουμε στο δίκτυο συνεργατών μας τον Α.Ο. Πήγασος Μπεγουλακίου από την Αχαΐα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η επιτυχία αυτής της συνεργασίας θα αποτυπωθεί στους αγωνιστικούς χώρους τα επόμενα χρόνια. 

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρης Μποροβήλος και ο Διευθυντής Ακαδημιών του συλλόγου, κ. Χρήστος Νικολάου υποδέχθηκαν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης τον πρόεδρο του Α.Ο. Πήγασου Μπεγουλακίου, κ. Χρήστο Αντωνόπουλο, τον Γραμματέα, κ. Χρήστο Σωτηρόπουλο, τον Διευθυντή Ακαδημίας, κ. Κωνσταντίνο Νιοτόπουλο και τον έφορο της ομάδας, κ. Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο.

Ο τελευταίος είναι ο πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ, Γιώργου Κυριακόπουλου, ο οποίος αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της ομάδας μας και τον οποίο πλέον με περηφάνεια παρακολουθούμε να πραγματοποιεί διεθνή καριέρα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων