ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Διεκδικεί την δεύτερη θέση η Κ19

Φωτογραφία: asterastripolis.gr

Εχοντας απομείνει μία αγωνιστική για το φινάλε του πρωταθλήματος, η Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ μπορεί να κατακτήσει την δεύτερη θέση.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού σε εξ' αναβολής αγώνα της 17ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Super League K19, o Παναθηναϊκός αναδείχθηκε Πρωταθλητής για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Στον εξ αναβολής αγώνα της 24ης αγωνιστικής, ο Άρης επικράτησε επί του ΠΑΟΚ με 1-0 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΥΛΑΙΑΣ "Α. ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ" και η διαφορά του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό παρέμεινε στους 4 βαθμούς μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος.

Στη βαθμολογία ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι τρίτος με 45 βαθμούς και στο -1 από τον ΠΑΟΚ. Την τελευταία αγωνιστική οι Αρκάδες θα τεθούν αντιμέτωποι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων