ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ενας άριστος στην Ακαδημία του ΑΣΤΕΡΑ!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, εκτός από μέλος της Κ20 του ΑΣΤΕΡΑ, είναι και άριστος μαθητής με το απολυτήριο του λυκείου του να γράφει ένα στρογγυλό 20! 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ξεκίνησε την μπάλα όταν ήταν ακόμη παιδάκι στον Κρόνο, σε μια ομάδα στο χωριό του στην Καστοριά. 

Αργότερα, πήρε την ευκαιρία του στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας του στους ερυθρόλευκους, έμεινε ελεύθερος. 

Δοκιμάστηκε και έπεισε τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ ότι αξίζει μια θέση στην Κ20.

Όμως, πέρα από ένα φιλόδοξο παιδί στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι και άριστος μαθητής. 

Στα 18 του χρόνια, είναι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, όντας αριστούχος στις Πανελλήνιες με βαθμό (μαζί με τα αγωνίσματα) συγκέντρωσε 20.150 μόρια, ενώ το απολυτήριό του έχει ένα στρογγυλό 20! Ετσι, εκτός από ένα παιδί που ανήκει στην Κ20 του Αστέρα Τρίπολης πρόσφατα πήρε και βραβείο από το ίδρυμα Σχίζα.

Στόχος του σήμερα; Δεν είναι άλλος από το να εξασφαλίσει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και να πάρει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων