ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κ17: Ισοπαλία με παίκτη λιγότερο στο Περιστέρι, 1-1 με τον Ατρόμητο

Η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν από το 36ο λεπτό με παίχτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Φραγκιαδάκη, κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον γηπεδούχο Ατρόμητο (1-1).

ΑΕΛΑΣΤΕΡΑΣ

 

Aναλυτικά όπως αναφέρει η ΠΑΕ:
 
"Η ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ, παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 36ο λεπτό έφυγε με το τελικό 1-1 από την έδρα του Ατρομήτου για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.
 
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προηγήθηκε στο 34' με γκολ του Ρουμπιέ. Δύο λεπτά αργότερα ο Φραγκιαδάκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι οι κιτρινομπλέ συνέχισαν τον αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα. 

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 40' με πέναλτι και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Η σύνθεση του ΑΣΤΕΡΑ: Βαλληνδράς, Ασημάκης, Ρουμελιώτης, Καραγλάνης, Λάσκαρης, Φραγκιαδάκης, Καπέρδας (73' Λέκκα), Καντέλης (73' Παπαδημητρίου), Δαρδάνης (90' Τσιώλης), Ρουμπιές, Μπάτσι (90' Σκιαδάς)"



 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων