ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συνεχίζει ακάθεκτη η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ: Kέρδισε και τον ΟΦΗ! (vid)

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πανηγύρισε η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ, καθώς επικράτησε του ΟΦΗ με 2-0.

 

Αναλυτικά:

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και ήδη στα πρώτα 15 λεπτά είχε σημειώσει δύο γκολ. Στο 13' με σκόρερ τον Γκούρα και στο 15' με τον Δαρδάνη, ο οποίος έκανε το 2-0. Μάλιστα στο 30ό λεπτό οι κιτρινομπλέ είχαν ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Ρουμελιώτη, ο οποίος επιχείρησε από αριστερά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνέχισε να είναι η καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για να αυξήσει το δείκτη του σκορ. Οι δύο μεγαλύτερες ήταν τα δύο δοκάρια ακόμα, στο 51' σε εξ' επαφής σουτ του Δαρδάνη και στο 90' σε κεφαλιά του Τσαούση. 

Το τελικό 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τους κιτρινομπλέ να έχουν δύο γκολ και τρία δοκάρια στη διάρκεια του αγώνα. 

 ΠαναιτωλικόςΑΣΤΕΡΑΣ

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Βαλληνδράς, Ασημάκης, Ρουμελιώτης (76' Καλόγηρος), Καραγλάνης, Τσαούσης, Φραγκιαδάκης (69' Παπαδημητρίου), Γκούρας (46' Καπέρδας), Καντέλης (76' Τσιώλης), Δαρδάνης, Ρουμπιές (76' Σκιαδάς), Μπάτσι

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων