ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρεμιέρα με ανατροπή και διπλό για την Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ

Με το δεξί ξεκίνησε τις φετινές υποχρεώσεις της η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ, καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1.

 

Αναλυτικά:

Νίκη με ανατροπή για την ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδομής της Super League. Οι κιτρινομπλέ επικράτησαν με 3-1 στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ξεκίνημα του αγώνα με πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ο ΑΣΤΕΡΑΣ κατάφερε να πετύχει την ανατροπή. 

Στο 65' ισοφάρισε ο Καντέλης, στο 73' ο Δαρδάνης έδωσε προβάδισμα στο ΑΣΤΕΡΑ και το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Τσαούσης στο 87' Στο 89' αποβλήθηκε ο Καραμάνος του ΑΣΤΕΡΑ. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Βαλληνδράς, Ασημάκης, Καραμάνος, Καραγλάνης, Λάσκαρης (59' Παπαδημητρίου), Φριαγκαδάκης (61' Τσιώλης), Γκούρας, Καντέλης (86' Σκιαδάς), Δαρδάνης (81' Τσαούσης), Ρουμπιές, Μπάτσι

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων