ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μεγάλη φιλική νίκη της Κ19 επί του Ολυμπιακού

Δεύτερο δυνατό φιλικό για την ομάδα του Αστέρα για την φετινή αγωνιστική περίοδο, με τους Αρκάδες να παρουσιάζουν αρκετά καλή εικόνα και να επικρατούν του Ολυμπιακού την Πέμπτη το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

 

Ο Γιάννης Δουβίκας επέλεξε ακόμα έναν δυνατό αντίπαλο για το δεύτερο φιλικό τέστ της ομάδας του πριν την έναρξη του πρωταθλήματος υποδομών Κ19. Αστέρας και Ολυμπιακός στου οποίου τον πάγκο βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Τάσος Πάντος, αναμετρήθηκαν στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με τους κιτρινομπλέ να επικρατούν με 1-0 των ερυθρολεύκων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα να έχει την κατοχή της μπάλας και να ψάχνει το γκολ από τα πρώτα κιόλας λεπτά με τον Θεοδωρίδη ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού πέρασε με ωραία τριπλά δύο αμυντικούς αλλά το πλασέ του σταμάτησε στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το γκολ για τους Αρκάδες ήρθε στο 26ο λεπτό. Ο Μιχόπουλος εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ από τα αριστερά βρίσκοντας τον Κώστα Θεοδωρίδη στο ύψος του πέναλτι ο οποίος με κεφαλιά στην δεξιά γωνία του γκολκίπερ των Πειραιωτών έκανε το 1-0 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές δοκιμάζοντας πολλούς παίκτες. Ο Αστέρας ήταν αυτός που και πάλι μπήκε δυνατά και είδε την μπάλα να καταλήγει για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Ολυμπιακού μετά από σέντρα από τα δεξιά του Γουσέτη και πλασέ στην κίνηση του Χριστοπουλου, ο οποίος σημειώθηκε όμως σε οριακή θέση οφσάιντ από τον επόπτη Τσούκα και το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή του αγώνα κύριο Βεργετη.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και πλησίασε την περιοχή του Αστέρα αλλά οι προσπάθειες του σταματούσαν στην καλά τοποθετημένη άμυνα των Αρκάδων και τον πολύ καλό στο χθεσινό παιχνίδι τερματοφύλακα Καραγιαννίδη.

Έτσι οι Αρκάδες κατάφεραν να επικρατήσουν και επί του Ολυμπιακού  με 1-0 μετά και την νίκη που είχαν πετύχει στο πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό με 3-2. Η ομάδα του Γιάννη Δουβίκα θα δώσει ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο Γεώργιος Καλαφάτης στο Κορωπί απέναντι στον Παναθηναϊκό και πάλι.

*Την ίδια ώρα στο δεύτερο βοηθητικό γήπεδο του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης η ομάδα της K17 του Αστέρα ηττήθηκε με 1-3 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων