ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δυνατό ξεκίνημα για την Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ με νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Το πρώτο της φιλικό έδωσε η ομάδα της Κ19 του Αστέρα η οποία αντιμετώπισε στο προπονητικό κέντρο του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης την Κ19 του Παναθηναϊκού.

 

Θετικά ήταν τα πρώτα στοιχεία που έδειξε στο πρώτο της τεστ η ομάδα του Αστέρα. Την φετινή χρονιά ο Γιάννης Δουβίκας και οι συνεργάτες του έχουν να διαχειριστούν ένα καινούργιο ρόστερ, με τα περισσότερα παιδιά της ομάδας να είναι αυτά που έχουν "προαχθεί" από την περσινή Κ17. 

Ο Αστέρας σε ένα γεμάτο από γκολ και φάσεις παιχνίδι κατάφερε να υπερισχύσει του Παναθηναϊκού με ανατροπή και τελικό σκορ 3-2!

Η ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ με γκολ στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 25'. Αν και υπήρξαν ευκαιρίες και απο τις δυο ομάδες, το ημίχρονο έκλεισε με τους πράσινους να προηγούνται με 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αρκετές αλλαγές και από τις δυο πλευρές, με τους προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες.

Ο Αστέρας ξεκίνησε πιο δυνατά το δεύτερο μέρος και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 49' με ένα καταπληκτικό γκολ του Προύντζου, με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κωστέα να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιχόπουλου από τα δεξιά, ο επιθετικός των Αρκάδων πήδηξε ψηλότερα από όλους και με καρφωτή κεφαλιά έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 2-1.

Ο Αστέρας είχε την υπέροχη του παιχνιδιού αλλά ο Παναθηναϊκός σε μια ανύποπτη στιγμή πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 65' φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Οι παίχτες του Δουβίκα δεν επηρεάστηκαν από το γκολ και βγάζοντας αντίδραση στο 70' μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ζουγλή από τα αριστερά και σέντρα ακριβείας, ο Κωστέας και πάλι με πλασέ έκανε το 3-2 για τους κίτρινους που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων