ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα σε Κ17 και Κ15

Μπορεί στο πρωτάθλημα της Κ19, να μπήκε οριστικό "λουκέτο" ωστόσο τα Πρωταθλήματα Υποδομών Super League Κ15 και Κ17 θα συνεχιστούν...

Το τέλος της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα της Κ19 αποφάσισε η διοργανώτρια Αρχή, με αποτέλεσμα η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ να τερματίσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 38 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές.

Από την άλλη, τα Πρωταθλήματα Υποδομών Super League Κ15 και Κ17 θα συνεχιστούν με τρόπο που θα καθοριστεί σε συνέχεια σχετικής διαβούλευσης και σχετικής πρότασης που θα υποβληθεί σε επόμενο Δ.Σ. προς ψήφιση.

Η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ, βρίσκεται στην 2η θέση με 46 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει 59, έχοντας πραγματοποιήσει μία εξαιρετική χρονιά έως τώρα.

Η Κ15 με 22 βαθμούς σε 18 αγώνες, είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας και κυνηγάει τον Πανιώνιο στην 4η θέση ο οποίος έχει 25.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων