ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ λαμπρός και στο ευ αγωνίζεσθαι!

Ένα όμορφο περιστατικό συνέβη το Σάββατο το πρωί στις βοηθητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Κ-19 του ΑΣΤΕΡΑ και της ΑΕΛ.  

ΑΣΤΕΡΑΣ Ολυμπιακός

Στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης και την στιγμή που επιτεύχθηκε το δεύτερο γκολ του ΑΣΤΕΡΑ, ο Τζίμας συγκρούστηκε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του τελευταίου.

Ο άτυχος νεαρός παίκτης της ΑΕΛ χτύπησε σοβαρά καθώς έβγαλε τον ώμο του. H ομάδα των βυσσινί  δεν είχε ιατρικό επιτελείο. Ε, και; Οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ βοήθησαν με το φυσιοθεραπευτή Θοδωρή Μελούδη να επαναφέρει τον ώμο του κίπερ της ΑΕΛ. Το αξιοσημείωτο είναι πως η ΑΕΛ είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές της και τη θέση του τερματοφύλακα της ΑΕΛ πήρε αμυντικός.

Οι νεαροί παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ προς τιμήν τους στη συνέχεια έκαναν διαχείριση του μέχρι τότε σκορ αποδεικνύοντας πως το παιχνίδι είναι πιο όμορφο όταν γίνεται στο πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ παραδίδει μαθήματα ήθος και ευ αγωνίζεσθαι. Δυστυχώς, αυτά είναι τα αυτονόητα αλλά ζούμε σε μια χώρα που πρέπει να τα τονίζουμε για να δείξουμε το δρόμο σε όλους.

Όπως έγραψε και σε ανάρτηση του οφυσιοθεραπευτής του Αστέρα ''Η βοήθεια δεν έχει χρώμα''.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων