ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ξέρανε την Λαμία η Κ20 του ΑΣΤΕΡΑ

Με γκολ στο 87ο λεπτό απέδρασε από την Λαμία η Κ20 του Αστέρα για την 18η αγωνιστική της Super League K20 και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Λαμία ΑΣΤΕΡΑΣ

"Χρυσές" αποδείχθηκαν οι αλλαγές του Γιώργου Γεωργουλόπουλου καθώς ο Μαρίνος, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο μετά το 70ο λεπτό της αναμέτρησης έπειτα από πάσα του Κάρδαρη (ο οποίος επίσης πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα) με δυνατό σουτ νίκησε τον Πουλίτσα.

Στους διακριθέντες για τους Αρκάδες ήταν οι Μιχελής και Τσιμόπουλος, με τον τελευταίο να έχει δύο καθοριστικές επεμβάσεις και να κρατά το μηδέν για τον ΑΣΤΕΡΑ ώστε να έρθει η νίκη με 1-0.

Στα αξιοσημείωτα είναι οι ηλικίες των παικτών του Αστέρα, καθώς στη σύνθεση της η ομάδα της Αρκαδίας είχε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Κ17 που είχε ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι συνθέσεις:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων