Ήττα για τους Νέους του Αστέρα στον Ηρακλή

Το πρωτάθλημα της Super League Κ20 συνεχίστηκε και η ομάδα του Αστέρα αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Ηρακλή, στο Βοηθητικό γήπεδο του Καυτανζογλείου, από την οποία ηττήθηκε με 2-1.
Η ομάδα του Οράσιο Γκονσάλβες προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα, όμως στο 25' βρέθηκε πίσω στο σκορ καθώς ο Ηρακλής σκόραρε με τον Τσίτα. Στο 68ο λεπτό ισοφάρισε για τους Αρκάδες ο Δημήτρης Κουρμπέλης όμως ο Αστέρας δεν κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας μια και ο Τσίτας σκόραρε εκ νέου λίγο πριν από την εκπνοή της αναμέτρησης (87').
Τα γκολ: 25΄ Τσίτας 1-0, 68΄ Κουρμπέλης 1-1, 87΄ Τσίτας 2-1
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κωφός, Κουτσιώλης, Πασούδης, Κώτσιας, Παπαστεριανός, Πετανίδης, Ποζίδης (68΄ Θώριαν), Στεργιανάς (56΄ Νατσιόπουλος), Τσίτας, Ζαγναφέρης (76΄ Παπαστεργίου), Καρανδρέας
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Στεφανάκος, Φιλάι, Πετρούσης, Παπαδημητρίου (46΄ Τογρού), Χαρμπαλής (88΄ Γιώτσας), Ζώης, Ντινιωτάκης (57΄ Χαρτσιάς), Σκόνδρας, Βαλκάνος, Κουρμπέλης, Διαμαντόπουλος.
ΣΧΟΛΙΑ