ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κ20: Ισοπαλία με 10 παίκτες στην Βοιωτία

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα Νέων του Αστέρα στην Λιβαδειά  με την τοπική ομάδα .

Η ομάδα του Μίλαν Πάβλοβιτς,  αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 68', προηγήθηκε στο σκορ, αλλά έμεινε στο "Χ" στον αγώνα για την 5η αγωνιστική.

Ο Αστέρας αν και καλύτερος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και με κατοχή μπάλας δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο λόγω και της κακής έως και εχθρικής διαιτησίας για τους κιτρινομπλέ.

Ο Γουάτο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 68’.

 

Η περιγραφή του αγώνα:

Η ομάδα του Αστέρα προηγήθηκε με 1-0 στο 15’ με γκολ του Γουάτο και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με σκόρ υπέρ της.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής απέβαλε τον Γουάτο με δεύτερη κίτρινη και δύο λεπτά αργότερα (70’) ήρθε και η ισοφάριση από τον Μακρή με σουτ μέσα από την περιοχή για την ομάδα της Λιβαδειάς .

Τα παιδιά του Πάβλοβιτς κατάφεραν να σημειώσουν 10 τελικές προσπάθειες στην αντίπαλη εστία έναντι 14 τελικών προσπαθειών των παικτών του Λεβαδειακού.

Σύνθεση ΑΣΤΕΡΑ: Στεφανίδης, Τσέκος,  Βουτσελάς,  Παπαγεωργίου ,Μάνος, Μαργαρίτης, Γουάτο, Ιγκόρ, Γκρόσιος, Ντε μπλάσις, Συρεγγέλας.

Έπαιξαν και οι: Καραμήτος, Παπαπέτρου, Νάτσης 

Σύνθεση Λεβαδειακού: Καραγκιόζης, Πολύταρχος, Αντωνιάδης, Μακρής, Senka, Χρυσικός, Χατζηλάμπρος, Σβέρκος, Βυθούλκας, Πότσης, Τριανταφυλλάκης.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων