ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0: Ηττα με γκολ-δώρα

Ο Αστέρας γνώρισε την ήττα στον ημιτελικό του Final-4 από τον ΠΑΟΚ με σκορ 2-0. Οι Κιτρινομπλέ μπήκαν με όρεξη, όμως τα λάθη έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να ανοίξει το σκορ με τον Χατζηδίμπα στο 27' και να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 67'.

 

 

Με δύο γκολ που χαρακτηρίζονται ως δώρα από τον Αστέρα, ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση των Αρκάδων και θα παίξει στον τελικό του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, κόντρα στον Ολυμπιακό.

 

Το 1-0 σημείωσε ο Χατζηδίμπας στο 27', ενώ τέσσερα λεπτά μετά δημιουργήθηκε η μεγάλη φάση για τον Αστέρα που είδε τη μπάλα σε κεφαλιά του Ζήση να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε και στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα. Ο Αγγελος Ζήσης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 67' και πάλι ο Χατζηδίμπας έγραψε το τελικό σκορ. 

 

Όπως και να έχει, οι εμπειρίες και η προσπάθεια δεν χωρά την ήττα που είναι μέσα στο παιχνίδι. Η Κ17 βρέθηκε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και έβαλε τις βάσεις για την ανάδειξη ταλέντων.

 

Η ροή του αγώνα:

 

-ΤΕΛΟΣ στον αγώνα, ο ΠΑΟΚ στον τελικό

-85' Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ΠΑΟΚ θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Σαββάτου (30/5).

 

75' Ο Καραμήτος προσπαθεί να βγάλει στην επίθεση τον Αστέρα, χωρίς αποτέλεσμα.

 

-67' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ: Λάθος διώξιμο του Καπετάνου, ο Κουτούσης αποφεύγει τον Γκίτση και δίνει στον Χατζηδίμπα, ο οποίος διπλασιάζει τα γκολ του.

 

-64' Κόκκινη για τον ΑΣΤΕΡΑ: Ο Ζήσης αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη.

 

-61' Mακρινό και πολύ άστοχο σουτ του Βουτσελά.

 

-Σέντρα στο 2ο ημίχρονο

 

-45' Τέλος πρώτου ημιχρόνου

 

-31' Nέο κόρνερ του Παπαγεωργίου από δεξιά, ο Τσέκος, αυτή τη φορά, παίρνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σιαμπάνη.

 

-30' Δοκάρι για τον Αστέρα: Ο Παπαγεωργίου εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, ο Ζήσης παίρνει την καρφωτή κεφαλιά, ο Σιαμπάνης βρίσκει την μπάλα, η οποία καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι!

 

-30' O Xαραλαμπίδης γυρίζει άτσαλα τη στιγμή που πέφτει, ο Σιαμπάνης αποκρούει σωτήρια και αποσοβεί το αυτογκόλ διώχνοντας σε κόρνερ.

 

-27’ Γκολ για τον ΠΑΟΚ: Γυρίζουν οι αμυντικοί τη μπάλα στον Καπετάνο, διώχνει δυνατά, αλλά ο Χατζηδίμπας με το σώμα μπαίνει στην πορεία της και γίνεται το 1-0.  

 

-22' Σέντρα από αριστερά για τον ΠΑΟΚ, ωραία αντίδραση του Καπετάνου.

 

-15' O Mατθαίου παίρνει τις κόντρες, αλλά το σουτ του είναι πολύ αδύναμο και ο Καπετάνος μπλοκάρει.

 

-12' Σουτ του Τσιώλη έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

 

-10' Καλός ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά.

 

-Σέντρα στο ματς

Η ενδεκάδα του ΑΣΤΕΡΑ: 1. Καπετάνος, 2. Τσέκος, 3. Βουτσελάς, 4. Ζήσης Άγγελος, 5. Γκίτσης, 6. Κοντογιαννόπουλος, 7. Καραμήτος, 8. Νάτσης, 9. Παπαγεωργίου Δημήτρης, 10. Τσιώλης, 11. Κυριακόπουλος.

 

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων