ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κ15: Αστέρας - Εργοτέλης 1-0 (PHOTOS, VIDEO)

Σημαντική νίκη που την διατηρεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε η ομάδα 15 του Αστέρα, επί της αντίστοιχης του Εργοτέλη.

Οι Αρκάδες επικράτησαν με 1-0 χάρη στο 9ο γκολ του Γλέζου στο τρίτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου (43`). Μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστέρα, ο σκόρερ με κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ.

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και θα μπορούσε να έχει σκοράρει. Τελικά κατάφερε να πετύχει το γκολ με το ξεκίνημα της επανάληψης.

Μετά το γκολ του Αστέρα, ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει, να πιέσει για την ισοφάριση, αλλά χωρίς στην ουσία να απειλήσει ιδιαίτερα, παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας: Καρακίτσος, Μπιτσάκου, Καφετζής, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Γλέζος, Φωτόπουλος, Κανελλόπουλος, Ντινέ, Ρούνης, Τερεζίου

Αγωνίστηκαν και οι: Αλημίσης, Κούβαλης, Πολυμενάκος, Μανωλάκος

Εργοτέλης: Βλαχάκης, Λούσι, Μαυροειδής, Γιαπετζάκης, Πλαϊτάκης, Αντζέλι, Σταϊτάκης, Σταυρακάκης, Αζί, Κουτάντος, Μαυροματίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Βενεράκης, Χαλκιαδάκης, Μπίσκα, Χαϊντίνι

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων