ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κ20: Πρώτη ήττα για τον Αστέρα (VIDEO)

Την ήττα γνώρισε η ομάδα Κ20 του Αστέρα από τον Ολυμπιακό με 2-0. Η ομάδα από την Τρίπολη δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση απέναντι στην αντίστοιχη του Πειραιά, που κατάφερε να σημειώσει τα γκολ σε στιγμές αδράνειας.

Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα η ομάδα του Μίλαν Πάβλοβιτς, αλλά παρόλα αυτά είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει.

 

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για το γκολ που πέτυχε ο Γαρυφαλλόπουλος στο 28' το οποίο και ακυρώθηκε. Επίσης στο 0-1 και συγκεκριμένα στο 79', ο Μούκαμ βρέθηκε στο έδαφος έπειτα από πίεση που δέχτηκε από αμυντικό του Ολυμπιακού όμως ο διαιτητής άφησε να εξελιχθεί το παιχνίδι. Μία φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι για πέναλτι.

 

Στο 19' ο Κόκκαλης απέκρουσε πέναλτι του Γαρεφαλάκη, πέφτοντας στην αριστερή γωνία του τέρματος του. Την εσχάτη των ποινών έδωσε ο ρέφερι μετά από ανατροπή του Βατουσιάδη.

 

Τα γκολ για τους Πειραιώτες σημείωσαν ο Μανθάτης στο 69', αφού πρώτα είχε σουτ στο δοκάρι ο Σάλιακας και ο Γαρεφαλλάκης στο 80' με κεφαλιά, μετά από προσπάθεια και σέντρα του Μανθάτη. 

 

Αστέρας: Κόκκαλης, Γογωνάς, Κυριακόπουλος, Καστριτσέας, Βαζούκης, Βελισσάρης, Μούκαμ, Μαργαρίτης (77' Συρεγγέλας), Γαρυφαλλόπουλος (65' Τσόφλιος), Διγαλάκης (46' Διγαλάκης), Μηλιώτης

Ολυμπιακός: Στρέζος, Σάλιακας (73' Τόλι), Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Βούρος, Μεγαρίτης, Γαρεφαλλάκης (89' Ρέντζης), Καραχάλιος, Ιγματιάδης (61' Βέργος), Λάτσι, Μανθάτης.

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων